Hivatalos: itt a BMW M4 GTS koncepció

Még erősebb és vadabb M4-est mutatott be a BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétvégén a Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvényen debütál életnagyságban a BMW M4 GTS koncepcióautója, amelyből később sorozatgyártás is készülhet.


Míg a BMW M4 Coupé egy mindennapi használatra tervezett sportautó, addig az M4 GTS-t elsősorban versenypályára szánják a bajorok. Erről árulkodik a külső megjelenés is, amely elöl 19, hátul 20 colos sárga színű felniket, karbonszálas karosszériaelemeket és egy méretes hátsó szárnyat is magába foglal. Az M4 GTS olyan új technológiákat vonultat fel, mint a szívócsőbe való vízbefecskendezés, amellyel a motorba jutó keveréket tudják hűteni.
Hirdetés


Ennek köszönhetően nagyobb töltőnyomás alkalmazható, ami nagyobb teljesítményhez is vezet. A pontos értékeket még nem árulta el a BMW, az viszont biztos, hogy az utcai 431 lóerőnél többre lesz képest. Megtalálható még az OLED technológiás hátsó lámpatest is. A hétvégi Pebble Beach-i bemutató után bizonyára minden jelenleg kérdéses részre választ kapunk majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?