Gyerek veszi át az anyós helyét a Volvónál

Még nagyobb biztonságot és komfortot kínál a Volvo a gyerekeknek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Innovatív fejlesztést mutatott be a svéd autógyár a gyerekbiztonság területén. Az anyósülés helyett igazi luxus fotel várja a bébiket az utazás során.


A Volvo az új XC90-ből több, speciális kivitelt is elkészített, legelsőként az Excellence névre hallgató luxusváltozatot. Ennek egy továbbfejlesztett verziója a Console nevű tanulmányautó, amely az anyósülés helyett egy lábtámaszt kínál a jobb hátul ülő utas számára. Ezt alapul véve készült el egy újabb, egyelőre koncepció változat, ahol egy gyerekülést építettek be az anyósülés helyére.
Hirdetés

A forgatható bébi fotel megkönnyíti a gyerek beültetését és kivételét, a szék melletti tárolórekeszekben pedig a szükséges kellékeket tárolhatja az anyuka. Extraként említhető még a fűthető, hűthető italtartó, mellyel mindig a megfelelő hőmérsékleten tartható a gyerkőc innivalója. Arról egyelőre nincs hír, hogy sorozatgyártásba kerül-e a luxus kialakítású gyerekülés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?