Turbósított Porsche 911 Targa jöhet Genfre

Meg nem erősített hírek szerint a Porsche elkészíti a 911 Targa Turbót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mi lesz a Porsche 911 Targa és a 911 Turbo keresztezéséből? Állítólag a német sportkocsigyár keresi a választ a kérdésre, és az eredményt már Genfben megmutatják. Meg nem erősített hírek szerint lesz 911 Targa Turbo.


A Porsche még nem tett közzé fotót a turbósított targáról, de már látjuk lelki szemeink előtt a szélesített kerékjáratokat és a 19 másodperc alatt nyíló kis vászontetőt a gyönyörű alumíniumburkolatú fix bukókerettel és a kupolaszerű hátsó üveggel. A Targák mind összkerékhajtásúak, ahogy a Turbo és a Turbo S is. A Targa alapváltozata 350 lóerős és kézi váltóval 5,2 másodperc alatt éri el a százat. A Turbót csak PDK dupla kuplungos automatával lehet rendelni, annak 3,4 s is elég a sprintez.
Hirdetés
A sima lemeztetős változatokhoz képest a kabriók persze mindig lassabbak, és a targák azoknál is nehezebbek egy kicsivel így a Targa Turbo lenne minden idők legerősebb, leggyorsabb targája, de a sima Turbo elverné a számcsatában. Mindezért a csodás külseje kárpótolna, ha tényleg elkészítik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?