Még meg sem jelent, máris elkelt az összes 911 GT2 RS

Megjelenése előtt fogyott el a Porsche 911 GT2 RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár még nem is tudjuk, milyen erős, máris elkapkodták az összes csúcs 911-es Porschét. A GT2 RS első példányait ősszel vehetik át a tulajdonosok.


Nemrégiben már írtunk a 2018-as Porsche 911 GT2 RS-ről, most megjelentek a pontos adatok, és hogy hány darab találhat majd gazdára. Rossz hír a leendő vásárlóknak, hogy a 911 sorozat jelenlegi csúcsának mind az ezer példánya máris elfogyott. A Porschénél tradíció, hogy minden 911 generációban a GT2 RS a csúcsmodell. A recept egyszerű: fogj egy 911 Turbót, adj hozzá még egy kis erőt, egy aerodinamikusabb karosszériát, a legdurvább felfüggesztést, és végső lépésként legyen hátsókerekes, csak az adrenalin kedvéért.
Hirdetés

Az új 911-est a Forza Motorsport 7 bemutatóján láthattuk először, de arról nem esett szó, mi található a motorháztető alatt. A legfrissebb információk szerint egy 3,8 literes, ikerturbós, sorhatos motor fog 700 lóerőt és 750 Nm nyomatékot produkálni. A motorhoz egy hétsebességes PDK duplakuplungos sebességváltó csatlakozik, mellyel a 0-ról 100 km/h-ra gyorsulás 2,9 másodpercet vesz igénybe. Végsebességét 340 km/h-ra korlátozták. Az első autókat ősszel kezdik el szállítani a vásárlóknak, az alapár Németországban 260 ezer euró, ami jelenleg körülbelül 80 millió forintnak felel meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?