A Mikulás hozza! Letisztult és ígéretes a Skoda Scala belseje

Megmutatták a legújabb Skoda műszerfalát, ami egy merőben friss világot hoz el

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még van egy hét a Skoda legújabb autójának bemutatásáig, de már egészen sokat mutattak belőle, most épp a kész műszerfalat leshetjük meg, mely temérdek új megoldást mutat.


Egészen új világot hoz el a Scala a Skoda életébe, és ez a lépcső, amire a neve utal, már nagyon jól jön a kicsit befásult megoldások elhagyására. Az új Skoda kívülről is kicsit frissebb lesz, de igazán bent hoz nagy újdonságokat, és most már láthatjuk a teljes műszerfalát is, nem csak rajzon. A csúcsfelszereltséget mutató fotón egyből feltűnhet, hogy a multimédia 9,2 colos kijelzője nem simul bele a pultba, külön ágaskodik fölfelé, ezzel kicsit kiugrik a műszerfalból. Körülötte fa utánzatú betétet is látunk, ami már első ránézésre is egész otthonos hangulatot áraszt.
Hirdetés

Megmarad hagyományosnak a klímakonzol, ami akár kétzónás automata is lehet, valamint szintén klasszikus a kézifék karja is, nincs elektromos rögzítőfék. Digitális a műszeregység, és sportosan alul lecsapott a kormány, így minden bizonnyal számíthatunk valamiféle sportos felszereltségre is. A bőrülések mellett a parkolóautomatika és a változtatható menetmód kapcsolóját is felfedezhetjük, valamint egy új szabványt, mely egyre jobban elterjed, és ennek már a Skoda is hódol legújabb autójánál, méghozzá a hagyományos USB csatlakozók helyett használt gyorsabb adatátvitelre és nagyobb áramerősség átvitelre képes USB C csatlakozókról van szó. A Skoda Scala bemutatójának időpontja december 6., vagyis kevesebb, mint egy hét múlva megismerjük, az első példányok pedig már 2019 elején piacra kerülhetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?