Videón a virágnevelő Rinspeed Oasis

Merőben új világot vázol a Rinspeed Oasis videója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Önvezető, szórakoztató és virágot is nevel a Rinspeed új Oasis tanulmányautója. Sőt, elfogadásra is tanít az autóról készült videó.

Önvezető lázban ég az autóipar és ugyanez mondható el a villanyautókról is, sőt e kettő kéz a kézben jár együtt. Mindemellett már a ma autói is egyre többféleképpen igyekeznek szórakoztatni, naprakészen tájékoztatni az autó környezetében és a nagyvilágban zajló életről. Ennek persze akkor lesz majd valóban létjogosultsága, ha már tényleg nem kell a vezetéssel foglalkozni az autóban, akkor akár növényeket is termeszthetünk a szélvédő alatt, mint a Rinspeed Oasisben.
Hirdetés

Ma még sokaknak nehéz elképzelni, miért jók az önvezető autók és a velük való együttélés, az alábbi kisfilm viszont talán nekik is segít jobban megérteni az ezen dolgozók törekvéseit. A mindig is rendhagyó járműveket építő Rinspeed újdonságáról ugyanis immár videó készült, így néhány percben látható, hogyan képzeli a jövőt az Oasis fejlesztőcsapata, például hogyan kommunikál a jármű utasaival, környezetével stb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?