Egymásnak engedték a két csúcs Alfa Romeót

Mire megy egymás ellen a két Alfa Romeo Quadrifoglio?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Naná, hogy nem bírták ki az olasz újságírók, hogy egymás mellé állítsák a Stelvio és a Giulia csúcsváltozatát. Videón mutatjuk a párharcot!


V6, 2.9 liter, 510 lóerő. Mind a Stelviot, mind a Giuliat ez a szív hajtja. Előbbi közel 200 kg-mal nehezebb, utóbbi viszont csak hátul hajt és automata helyett manuális váltóval szerelt. Ki nyeri vajon a sprintversenyt? Ennek jártak utána az olaszok, amelynek eredménye az alábbi videóból kiderül. Látatlanban a fentiek alapján azt lehet jósolni, hogy az elején az összkerékhajtás és az automata váltó miatt jobban rajtol majd a Stelvio, azt követően viszont a nagyobb légellenállás miatt csökkenni fog az előnye. Vajon elég lesz ez a Giulia győzelméhez? A videóban 2:25-től kiderül!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.04.09. at 22:44
    Permalink

    durva…a tehén lenyomja a zsülit 😀 amúgy mind a kettő 8as automata, csak szólok. túl sok csoda nincs 1-1 tizeddel rosszabbat mentek a gyári átlaguknál, ami egyébként nem rossz.

Vélemény, hozzászólás?