X-Tomi elkészítette a Mazda2 MPS változatát, már másodszor

Nem túl agresszív: Mazda2 MPS látványterv

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Honfitársunk, a virtuáltuner X-Tomi nagyon rá van pörögve a Mazda2 sportváltozatára. Második MPS látványterve is szolid, de dögös.


X-Tomi nem adja fel. És milyen jól is teszi. A virtuáltuner nem kell törődjön azzal, hogy a gyártó mennyire komolyan foglalkozik legújabb kisautójának sportosításával. Bár a japánok nem erősítették meg a hot hatch verzió bemutatását, ő már a második Mazda2 MPS látványtervét is elkészítette. Mi tagadás, elég jó lett. Talán csinosabb, mint a korábbi és több oldalról is megnézhetjük.
Hirdetés


Még a nyáron láttunk egy bordó autót, most ez a kék részletgazdagabban mutatja meg, milyen is lenne az MPS 2-es. Kapna szép nagy kerekeket, sportosabb lökhárítókat és dupla kipufogóvéget. Mindezekkel együtt sem túl vad a megjelenése. Ha megcsinálná a Mazda, valószínűleg ennél merészebb lenne. Egyelőre viszont nincs hozzá passzoló motorjuk. Az MPS-be kéne egy körülbelül 1,6 literes lökettérfogatú turbós benzines, hogy a konkurensekkel fel tudja venni a kesztyűt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?