A hölgyek is kiosztották az Év Autója díjakat

Nézd meg, hogy melyek az év női autói!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már 2009 óta kiosztják a Women’s Car of the Year, tehát az Év női Autója díjakat. A szokásokhoz híven idén is több kategóriában avattak győztest.

Harminc különböző országból érkeztek a zsűritagok, hogy elbírálják, melyik autó nyerje az Év Női Autója címet. A járműveket többek között olyan szempontok szerint értékelték, mint például a praktikum, biztonság, környezeti lábnyom, esztétikum és az ár-érték arány. Szóval ugyanúgy, ahogy a férfiak is tennék, de mégis szigorúan női szemmel.
Hirdetés
Az abszolút győztesnek járó díjat a Mazda3 zsebelte be, ám mellette még a családi autók kategóriájában is diadalt aratott. A városi autók között egy crossover, méghozzá a Kia Xceed kapta a díjat, a környezetbarát járművek csatáját pedig a Kia Soul EV nyerte. Azonban további három kategóriában is osztottak még díjakat. A luxusautók között a BMW 8-as, a sportautók között a Porsche 911, míg a szabadidő-autó kategóriában a Range Rover Evoque neve került fel a győztesek listájára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?