Ezért ne tedd a lábad a műszerfalra

Nyíltak a zsákok, mégis szinte mindene eltört, mert a lába a műszerfalon volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A férje szólt, hogy ne tegye föl a lábát, de ez a nőt nem érdekelte. Koccantak, nyíltak a légzsákok, mindenki megúszta sérülés nélkül, kivéve őt, jobb oldalán mindene eltört, mert a lába a műszerfalon pihent.


Megesik, hogy egy hosszú nap után fáradtan felvéve szerettünket, barátunkat, családtagunkat, ő úgy dönt, hogy elnyúlna hazafelé és kinyújtaná a lábát a műszerfalra. Abba bele sem gondol, hogy ez mennyire veszélyes lehet, hiszen bármelyik pillanatban lekaphatja a lábát, nem tűnik nagy feladatnak. Audra Tatum is így gondolta, pedig férje figyelmeztette, hogy rettentő balesetveszélyes, ő mégis makacs volt, hiszen bármikor leveheti a lábát. Három gyermekükért tartottak egy átlagos vasárnap, nagyjából két évvel ezelőtt, mikor egy autó kihajtott eléjük, de Audra férje már nem tudott időben lefékezni, koccantak, épp annyira, hogy kinyíltak a légyzsákok.
Hirdetés
A másik autó az árokba csúszott, de mindenki megúszta sérülések nélkül, kivéve Audra, akinek a kinyíló légzsák először a jobb lábát törte el több helyen, a lába pedig a jobb karját, vállát és az orrát is. A légzsák tette a dolgát, és valószínűleg Audra is megúszta volna, mivel be is volt kötve, így viszont két évig tartott, mire újra képes lett normálisan járni. Mára sikerült feldolgoznia az esetet, és történetével szeretné felhívni az olyan felelőtlen emberek figyelmét, amilyen saját véleménye szerint ő is volt. "Mindenkinek elmondom: Nem akarod ezt az életet. Nem akarsz minden nap fájdalmat és szenvedést." Audra egy életre megbánta, hogy nem hallgatott a jó tanácsra. Jusson eszünkbe ez a szörnyű történet, és figyelmeztessük utasunkat, ha feltenné a lábát a műszerfalra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:37
    Permalink

    Egyszer az autópályán 140-el süvítve egy vizes, redvás törölköző csattant az első szélvédőmön, azt hittem hogy beszakad az egész. Szerencsére nem lett komolyabb baj, de vannak olyan hatökrök akik a törölközőjüket szárítják a nyitott ablakra terítve. No az is egy komoly veszély.

  • 2017.10.27. at 15:37
    Permalink

    Olyat már láttam, hogy a nő a csupasz seggét mutogatta az ablakon kifelé oldalra, de hogy a büdös, gombás lábát az ablakba bassza, olyat még nem. Ha 45-nél nagyobb a lába a kilátást is zavarja. Az ilyeneket gyerekülésbe kell rakni a menetiránnyal háttal, és a légzsákot nem kell kikapcsolni. Így baleset esetén még meg is lehet szabadulni tőle, mert hátrafelé a gyereküléssel együtt katapultál a hátsó ablakon.

  • 2017.10.27. at 15:37
    Permalink

    szerencsére még nem volt olyan tirpák nőm, aki az ablakba tette volna a koszos lábát 😀 (de ha lett volna, azzal a lendülettel repül is a gépből) mondjuk, azért meg is válogatom őket rendesen hah….

Vélemény, hozzászólás?