Előzetes képek az Audi Q4-ről

Pekingben debütál az Audi Q4, már most láthatjuk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi sem marad ki a legapróbb piaci rések betöméséből, Pekingben mutatja be a Q4 szabadidő-kupét.

Már megszokhattuk, illetve meg is írtuk, hogy a szemmel alig látható piaci rések kitöltése kedvelt hobbija a német prémiumgyártóknak. E versenyszámban jelenleg a BMW vezet, de az Audi sem pihen. Az április 20-án nyíló Pekingi Autószalonon fogja bemutatni a BMW X4 konkurensének is mondható Q4-est. Az első - Audi Design Team felirattal - megjelent skiccek alapján erősen TT-s karakterű ötajtós a Detroitban még háromajtósként mutatott Allroad Shooting Brake szériaváltozatának tekinthető.
Hirdetés

A detroiti tanulmánynál még egy kicsivel sportosabbnak tűnik a Pekingben bemutatni tervezett ötajtós crossover, melynek utasterébe a hírek szerint négy független ülés kerül, s közülük a hátsók - természetesen - a csomagtérpadló síkjába hajthatók lesznek, hogy az aktív életmód fontos kellékei beférhessenek a hátsó lökhárító felirata szerint quattro összkerékhajtású modellbe. Hajtásláncáról egyebet azonban még nem lehet tudni - nem csak az apró piaci rések kitöltésében, a információk apránként szivárogtatásban is divatkövető az Audi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?