Olcsóbb üzemanyagot hoz a Mikulás

Pénteken néhány forinttal csökken az egyik üzemanyag ára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A fehérszakállú édességosztogatót váró gyermekdalt kiegészíthetjük ezen a héten: Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el kedves Télapó! Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró, és olcsóbb benzin!

A benzinmotoros autók tulajdonosainak kedvez a hét, ugyanis a szerdai árcsökkenést pénteken újabb követi. Akik tehát a mikuláscsomagok kibontása után (és most nem a parkolási bírságokra gondolok), elindulnak a töltőállmásokra, bruttó 4 forinttal olcsóbb benzinárakkal találkoznak majd. A Holtankoljak.hu információi viszont arra is rávilágítanak, hogy a gázolaj ára változatlan marad.
Hirdetés
A benzin literjének átlagára így 384 forintra csökken, míg a gázolaj literjét továbbra is átlagosan 409 forintért lehet megvásárolni. Természetesen továbbra is fontos a tankolás helyének jó megválasztása, ugyanis a kutak árszabása között jelentős eltérés mutatkozhat. Jellemzően az autópályák mentén drágább az üzemanyag, szóval az időpont helyett fontosabb a tankolás helyére figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?