Régi újdonság a Ssangyongtól: itt az új Musso Grand

Pick-up változatban tért vissza a Musso Grand

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Felejtsd el a 4x4-es terepjárót: pick-up változatban tért vissza a Ssangyong Musso Grand.

Az új Musso Grand nem viccel: haszongépjármű besorolásával és a Ssangyong Rexton G4-től kölcsönzött létraalvázával, kapcsolható összkerékhajtásával, illetve kétféle választható hátsó felfüggesztéssel indult el hódító útjára.
Tette mindezt hosszított karosszériájával, melynek tengelytávja 3,21 m, a hossza 5,405 m, szélessége 1,95 m, a magassága pedig eléri az 1,85 métert. Ha arra lennél kíváncsi, hogy mi dübörög benne, az sem titok: egy saját fejlesztésű, 2,2 literes e-XDI LET, közvetlen befecskendezésű dízelmotor dolgozik benne, ami 181 lóerőre és 420 Nm nyomaték leadására képes az 1600-2600-as fordulatszám-tartományban.
Hirdetés

Kétféle felszereltségi szinttel – Plus és Prémium – érhető el, összkerékhajtásával akár 3 tonna vontatására is képes lehet, amellett, hogy a legnehezebb terepviszonyok sem fogják zavarba hozni.
A belsőt tekintve a dupla kabinos kivitelben helyet kapott egy 9,2 colos érintőképernyős multimédia egység, a műszerblokk egy 7 colos színes 3D Supervision kijelző, a sofőrt holttérfigyelő (BSD) és 360 fokos kamera (AMS) is segíti. Ezeken kívül még olyan vezetéstámogató rendszerek érhetőek el, mint például az automata vészfékező rendszer (AEBS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), a sávváltás asszisztens (LCA), az ütközés figyelmeztetés (FCW), vagy épp a távolsági fényszóró asszisztens (HBA).
Természetesen ezeken kívül még számos más extra elérhető, de ami talán még fontosabb: a Musso Grand esetén is 5 év vagy 100 000 km a gyártói garancia.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?