Hiába Type R, nem fog banditákat üldözni ez a járőr Civic

Promóciós célokat szolgál az ausztrál rendőrök Civic Type R-je

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szélvészgyors Honda Civicet kaptak az ausztrál rendőrök, hogy parádézzanak vele.


Új-Dél-Wales rendőrségének tagjai örülhetnek, hiszen az előttük álló év során náluk vendégeskedik egy Honda Civic Type R. Bár nem állítják be elfogóautónak, azért biztosan szerez néhány kellemes pillanatot azoknak, akik vezethetik, illetve népszerűbbé teszi a rendőrséget a polgárok szemében. Ez ugyanis a fő célja annak, hogy a rendőrség járműparkjába érkezett a sportos Civic.
A forró ferdehátú Hondát kölcsönbe kapja egy évre a rendőrség, de főleg promóciós célból. Persze a rendőrség népszerűsítése alatt nem azt kell érteni, hogy oly népszerűtlenek lennének Új-Dél-Wales-ben, sokkal inkább arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy még aktívabban vegyenek részt az emberek a környezetük biztonságosabbá tételében és bizalommal forduljanak a rendőrséghez.
Hirdetés

Pedig a 306 lóerős Civic Type R tényleg beválna a bűnüldözés során is, például elfogóautóként, de inkább különböző kiállításokra és közösségi rendezvényekre viszik majd, illetve a közösségi médiában is sokszor szerepel majd. Legközelebb a Fairfield Police and Community Expo nevű rendezvényen teszi tiszteletét március 16-án.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?