Álcába bújtathatjuk a Lada 4×4-et

Rejtőzködő külsővel is elérhető a Lada 4x4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tovább vadították legendás modelljüket az oroszok. A 4x4 egy igazi terepjáró, mostantól ennek megfelelő köntösben is elérhető lesz.


1977 óta van piacon a Lada terepjárója, amely ez idő alatt csak minimális módosításokon esett át. A külső dizájn finom megújulása mellett manapság már klímával is elérhető a nevében is megújult 4x4 - persze nem nálunk, a klímához használt gáz ugyanis az EU-ban már tiltott. Alapesetben nyolcféle külső fényezéssel válaszható, ám a gyártó most beújított egy igazán extrém kinézettel.
Hirdetés

Kereken 500 dolláros (kb. 125 ezer forint) felárért terepszínű fóliával kérhetjük az erdő és mező fapados királyát, amely után minden bizonnyal a városban is megfordulnak majd. Jó ötlet az egyedi külső, ugyanis a vadászok mindenképpen előnyét élvezik. Sőt, aki nyitott szemmel járt anno a Nivákat tekintve, egészen biztos, hogy találkozott olyan modellel, amelyet utólag, otthon fényeztek át terepszínűre. Mostantól ezzel sem kell bajlódni, a gyáriak megoldották helyettünk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?