Balos, kézi, targa és keveset futott. Ez a tökéletes Supra?

Rengeteget fizettek a legtökéletesebb Toyota Supráért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre kevesebbszer bukkan fel még érintetlen, negyedik generációs Toyota Supra, most rövid időn belül mégis itt egy újabb példány, ami minden eddiginél tökéletesebb.


Talán sosem fog hanyatlani a Toyota Suprát körülvevő hívek tábora, de most, hogy piacra került az ötödik generáció, ismét kicsit nagyobb lett az érdeklődés körülötte. Nem csoda, hogy többen most húzzák elő a féltett kincset a garázsból és kínálják eladásra. A múltkori piros után most ismét eladásra kínálnak egy 1994-es Suprát, méghozzá talán mindegyik közül a legtökéletesebb összeállításban, legalábbis számunkra. Ugyanis balkormányos, kézi váltós, targatetős és a duplaturbós 2JZ sorhatos motor van az orrában. Nem mellesleg fekete fényezést és világos bőrkárpitot rendeltek hozzá. Mi ez, ha nem a legszebb összeállítás?
Hirdetés

Mitől lehet még szebb a sztori? Alig futott, 18 ezer kilométernél csak egy hajszálnyival mutat többet, pedig bejárta a fél világot. Illinois államban vásárolták újkorában, de csak két évet töltött ott, alig 10 ezer kilométerrel áthajózták Európába, Svájcban került új gazdájához, ahol egészen egy évvel ezelőttig tartották, majd újra visszaszállították az Államokba. 2015-ben már egyszer elárverezték, akkor 99 000 dollárt ért a fekete Supra, most újra árverésre bocsátották, de most a világhírű RM Shoteby's aukciósháznál és közel kétszer ennyit fizettek érte, 48,5 millió forintnak megfelelő összegnél ütötték le.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?