Reszkess, Hummer, itt a román szuperautó

Román terepjáró zombi apokalipszis esetére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez a szörnyeteg nem Jeep, nem Humwee, nem tank, hanem egy túlméretes román terepjáró. A Ghe-O Rescue mentésre született, de ahogy kinéz, bármelyik hadsereg megirigyelné.


A katasztrófaelhárító Ghe-O Rescue 5,2 méter hosszú, 2,7 méter széles, 2,4 méter magas, 3,2 tonnás, dízelmotorja 220-310, benzinmotorja 350-510 lóerős lehet. Minden egyes kereke önálló felfüggesztésű, minden differenciálja zárható, így nincs számára akadály. Átkel a falon, a vízen és ennek a kocsinak még a Balaton sem kottyanna meg. Nyáron sem. Úszógumis kerekeivel vízen jár, mocsáron és mély havon is képes átkelni, ha tüzet olt, 620 literes víztartállyal és két nagynyomású szivattyúval áll a mentésben résztvevők rendelkezésére.
Tizenegy személy kimentésére alkalmas. Ha a megrendelő úgy akarja, katonai kivitelben is készülhet a behemót Ghe-O. A kocsira a Top Gear is felfigyelt, így nem kizárt, hogy a tévéműsorban is bemutatkozik.
Hirdetés

A kocsit a Bukaresti Autószalonon mutatták be, a gyártó szerint elsődleges feladata, hogy olyan helyekre jusson el mentési céllal, ahová más motorizált jármű nem képes. A bukaresti autóépítő vállalkozásnak nem ez az első terepmunkája. Íme, ízelítőül egy kis bemutatkozó videó:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 21:41
    Permalink

    hűűű valaki nagyon tud… ne lolozzál mint egy hülyegyerek aki naphosszat csak a facebookon osztogat vicces képeket és totál poénosnak hiszi magát… facen LOLozzál itt jobb szerintem ha magyarul beszélsz

  • 2017.10.29. at 21:41
    Permalink

    Nekem még nem volt? Ohh:( Szólogassál csak be buzigyerek, LOL-ozzál a monitor mögül neked nemhogy ettől kemény de még sprickol is:) Annyira odavagy a villanyért, remélem egy póznán végzed.

  • 2017.10.29. at 21:41
    Permalink

    Neked még sosem volt az. LOL! 🙂

    Amúgy tényleg nagyon retteghet az évekkel ezelőtt kipusztult és az azóta is halott Hummer. Lehet azért ment tönkre a Hummer márka és azért írtották ki még az írmagját is, mert 2007-ben az idióták számára egyértelműen kiderült hogy zőőőődebb mint a Prius. LOL! 🙂

Vélemény, hozzászólás?