Bringa egy új Dacia áráért?

Sandero árban adják ezt a mercis bringát. Melyik kéne inkább?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-AMG GT R-hez passzoló kerékpár érkezett, a maga világában hasonlóan precíz és kiélezett bringáról van szó. Az ára viszont elég durva, ennyiért már autót is kapni, újat.


Az AMG idén 50. évfordulóját ünnepli, és ahol lehet, ennek szeretnének is emléket állítani. Egy 50 darabos szériát dobnak piacra, ám most négy helyett csak kér kereke van a szóban forgó járműnek, és annyi lóerő hajtja, amennyi akarat éppen van a hajtóban. A maga világában a Rotwild R.S2 is hasonlóan sportos utcai versenybringa, akárcsak az AMG GT R, így a szénszálas, kézzel készült vázat a Zöld Pokol urának zöld fényezésével dobták fel.
Hirdetés

Továbbá karbonból készülnek a kerekei is a súlycsökkentés jegyében, a váz kialakítása pedig áramvonalas, amennyire csak lehet. A Mercedes-AMG kerékpárját durván beárazták, persze a Shimano legújabb tárcsafékeivel, hajtókarjaival és láncával szerelt gép már önmagában sem olcsó, ám a különkiadás igencsak komoly árcédulát kapott. 7109 euróba kerül, és egyébként ez sem véletlen, ugyanis az AMG GT R pont 7 perc 10,9 másodperces köridővel tartja a rekordot a Nordschleifén. Joggal mondhatjuk, hogy ennyiért már autót kapni, ráadásul újat, hiszen átszámítva jelenleg éppen ennyiért kaphatunk itthon Dacia Sanderót. De vajon járnál egy Sanderóval ennyiért, vagy inkább tekernél?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.11.14. at 19:50
    Permalink

    Nem is sok egy kis darabszámban gyártott bringáért.
    Az amerikai Trek aktuális csúcsmodellje árából két Dákót is lehetne vásárolni. És az “nagy” szériában gyártott bringa.

Vélemény, hozzászólás?