Már kapható a drift kézifék a Focus RS-hez

Sok Ford Performance kiegészítőt kapni decembertől a Focushoz és a Mustanghoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hivatalosan is elindult a Ford Performance kiegészítők értékesítése, a Focus RS-hez és a Mustanghoz érdekes és hasznos alkatrészeket kínálnak decembertől.


A Ford idén év végén a teljesítményre koncentrál, a Focus ST, RS verziókhoz és a Mustanghoz kínált kiegészítőivel. A Ford Performance alkatrészeket olyan neves cégekkel együtt fejlesztették, mint a Borla, a KW, vagy a Roush, de maga Ken Block is azon volt, hogy a gyári Focus RS jobb játék lehessen. Nemrég bemutattuk a speciális, elektromos rendszerrel működő drift kézifékkart, ami egy szépen megmunkált alumínium kar ráerősítve az eredeti kézifékre. Ezt meghúzva viszont kiengedésnél nem kell oldanunk a reteszt, magától teszi, ráadásul berántásra Drift módba kapcsol és összezárja a hátsó differenciálművet az elektronika, így egyszerűbben és szebben füstölhetjük el a gumikat.
Hirdetés

Ez persze nem minden, futómű alkatrészeket is találunk a listán, a Performance rugók, lengéscsillapítók 4 centit ültetnek az autók futóművén. Utcára és versenypályára optimalizált hangosabb kipufogórendszerek közül is válogathatunk, a Mustangnál pedig a Roush dobta be magát, a V8-asra tervezett kompresszorral 600 lóerő fölé húzhatjuk az 5,0 literes GT erejét. Vannak külső kiegészítők is, a matrica szetteken túl könnyített felniszetteket is kínálnak, melyek 15%-kal könnyebbek az eredetieknél. Váltógombból is találunk többfélét, sima fekete golyó, vagy karbon darab legyen a megfelelő, megtaláljuk a kedvünkhöz illőt. A Ford Performance kiegészítők december 1-jétől érhetőek el Európában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?