Különszám a Renault Scénicből

Speciális kiadással köszönti a nyarat a Scénic és a Grand Scénic

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az évszakváltást Limited különleges kiadással ünnepli a Renault Scénic és az opcióként hétüléses Grand Scénic. Az újdonságról csak egy kép látott eddig napvilágot, de az kifejezetten jól öltözöttnek mutatja a népszerű egyterűt.

A Limited különszám az Expression kivitelre és persze a tavasszal megújult szériára épül, sötétítettek a hátsó ablakai, feketék a visszapillantó tükrök házai, színre fújtak az oldalvédő gumicsíkok, de ezeknél fontosabb, hogy tetőcsomagtartót (csak a Grand Scénicen), elektromosan behajtható tükröket, tolatóradart és 16 hüvelykes, sötét tónusú könnyűfém keréktárcsákat kap a vásárló.
Hirdetés

Az utastérben a pluszt a bőrözött kormány, a kétzónás klíma és a tologatható középkonzoli tárolódoboz jelenti. Három motorral választható a különkiadás: a 95 (csak a Scénic), illetve 110 lovas 1,5 literes dízellel és a stop-startos 115 lóerős turbós benzinessel (csak a Scénic), Grandból tehát a 110 lovas 1.5 dCi lehet Limited. A júniusban piacra kerülő modell európai alapára 19 990 euró (6 millió forint). Hazai forgalmazásáról nincs információnk, ugyanakkor a gyártó közlése szerint a teljes európai hálózatban elérhető lesz. Hasonló kivitel korábban a Mégane és a Mégane Grandtour kínálatát is bővítette.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?