Megkapja a Civic izmos 1,5-ös turbóját a HR-V!

Sportmodell érkezett a Honda HR-V-ből, a Civicből ismert négyhengeres motort kapja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Turbómotort kap a Honda HR-V, méghozzá egy elég erőset. Ezzel együtt érkezik a Sport modell, mely külsőre is vadabb lesz és ha úgy fog menni, mint a Civic, akkor valóban sportos is lesz.


Azt már az ezerötös Civicre is bátran mondhattuk volna, hogy megállja a helyét egy különálló sportmodellként is, mégis a kisebb HR-V crossover kapta ezt a kívülről is jól megkülönböztethető felszereltséget. A Civicből ismert 1,5 literes négyhengeres, 182 lóerős turbómotort kapta most meg a kis crossover, hatfokozatú kézi vagy fokozatmentes automata váltóval. Hasonló súlya miatt nem várhatunk tőle kevésbé dinamikus viselkedést, így rendkívül élvezetes és sportos modellnek ígérkezik, és ez ezért még több kisebb átalakítást is végeztek a technikán.
Hirdetés

Feszesebb stabilizátorokat kapott, melyet Performance Dampernek hívnak, ezek aktívan változtatják a futómű csillapítását attól függően, hogy kanyarban kell stabilan tartani, vagy az úthibákat kiegyenlíteni. Változó áttételezésű kormányműve is rásegít a sportosságra, amihez külső kiegészítői is abszolút jól passzolnak. Fekete küszöb- és lökhárító-toldatokat kapott, valamint fekete 18 colos alufelniket és fekete hűtőmaszkot. Teljesen ledes fényszórók is választhatóak hozzá, valamint mindenképp két valódi kipufogóvéget is kap. Az új HR-V Sport hamarosan megérkezik az európai piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?