Piros szoknyában érkezik a limitált MX-5

Sportos kiegészítőkkel jön az MX-5 Icon, de csak 600 példánnyal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csinos részletekkel dobták fel az új Mazda MX-5-öt egy kisebb széria erejéig. Az Icon a Goodwood Festival of Speeden mutatkozik majd be, augusztustól lesz kapható.

A Mazda hagyományához hűen az új MX-5-ből is piacra dobja az Icon szériát, kicsivel látványosabb kiegészítőkkel, mint az előzőkből - de csak Nagy Britanniában. A Club Edition kiadáshoz hasonló kiegészítőket kapott az NC szériás MX-5, előre a lökhárító alá egy kis szolid szoknyát, hátul a csomagtartóra pedig egy nagyon ízléses apró szárnyat. Mindezt a Mazda speciális Soul Red piros színében, hozzá passzoló tükörházakkal. Kétféle verzióban lesz elérhető az összesen 600 darabos széria, gyöngyház fehérben és grafit szürkében, mindkét összeállítás nagyon ütősre sikerült.
Hirdetés
A paletta közepéről választották hozzá az alapot. Az 1.5-ös benzines motorral szerelt változathoz nyúltak, mely 130 lóerőt teljesít az új MX-5-ben, a csomagban jár hozzá tempomat, bluetooth-os rádiós fejegység, LED-es fényszóró és automata reflektor. A 16 colos fegyveracél szürke felnigarnitúra is az Icon sajátja, de tolatóradar is jár hozzá. A Goodwood Festival of Speed rendezvényen mutatkozik be élőben, közvetlen az ultradögös, ott és akkor már előrendelhető MX-5 RF és a tavalyi SEMA shown bemutatott két tanulmány, a Speedster és a Spyder között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?