NEVS-Dongfeng stratégiai együttműködés köttetett

Svéd-kínai egyezmény született az elektromos Saabok fejlesztésére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egymást segítő aláírás jött létre a svéd bázisú NEVS és a kínai világvezető Dongfeng között, jöhetnek a villany Saabok.

A svédek Saabját a csődeljárástól megmentő National Electric Vehicle Sweden (NEVS) és a kínai bázisú Dongfeng közös egyezményt írt alá. Stratégia együttműködésük kiterjed a műszaki fejlesztésekre, valamint olyan üzleti területekre, mint például a globális beszerzések és a forgalmazási hálózat kiépítése.
Az egyezményben leírtak szerint, a kínai Dongfeng környezetbarát autók fejlesztésében lesz a NEVS segítségére és az értékesítési és szervizelési hálózat kiterjesztésében is előrelépést várnak. Viszonzásként, a svédek is segítenek, hogy a Dongfeng járművei megfelelhessenek a tengerentúli piacok rendeleteinek és műszaki előírásinak, valamint hogy az európai és észak-amerikai piacra is fejleszthessenek modelleket.
Hirdetés
Mattias Bergman, a NEVS elnöke kijelentette, hogy a világvezető Dongfeng csoporttal kötött egyezményen keresztül a NEVS képes lesz fejleszteni az ipari kapcsolatokat, megosztani a fejlesztési költségeket, kiterjeszteni az ellátóbázisokat, és ezek által fokozni a jövőbeli termékeik versenyképességét. Egy újabb lépéssel közelebb lettek ahhoz, hogy az elektromos járművekre fókuszált autóipar élére, vagy legalábbis annak közelébe kerülhessenek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 14:08
    Permalink

    Már kifeküdt a SAAB azért ment tönkre a vállalat mert a sok korábbi vásárló elpártolt a túl drága megbízhatatlan technika miatt. Mikor autópályán felkapta a motorolajat a tönkrement turbo végett.
    -Akkoriban te még kisgyerek voltál, te honnan is tudhatnád hogy az egyik szöget ez verte bele a nagy múltú svéd autógyár koporsójába. A te mániád. HA nem használod biztos bírja a hirsch-ed de személy szerint veled ellentétben én nem nézegetni veszem az autót, meg hétvégén villogni a sufnituningosok között mert ott lehetsz még gyorsabb meg a szervizben mert tudod hogy sűrűn látogatod őket.Az előnyöd viszont az hogy így előre lefoglalhatsz minden hónapra egy szervízidőpontot te kis csacsi. :))))

  • 2017.10.28. at 14:08
    Permalink

    Ha a turbó motor lefekszik a Hirschben, mert menőmanó és encore, korunk két nagy gondolkodója megmondta, hogy le fog, akkor veszek bele villanymotort. S3000 haverja leszek rögtön.
    Fantasztikus társaság ez kérem szépen, egyik jobb, mint a másik!

    😀

Vélemény, hozzászólás?