1250 lóerős lett a Mansory Lamborghini Huracánja

Szénszálas karosszériával jön a Mansory Lamborghinije

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy ritka és különleges sportautóból még egyedibbet faragott a svájci tuningcég. Ezúttal egy Lamborghini Huracánt vettek kezelésbe.


Azt gondolhatjuk, hogy a szupersportautók már gyárilag a tökélyre vannak fejlesztve minden szempontból. A tuningcégek viszont mindig rá tudnak dobni egy-két lapáttal. Amellett, hogy teljes egészében karbonszálasra cserélte a karosszériát a Mansory, a motort is továbbfejlesztette. A végeredmény 1250 lóerő lett, az 5,1 literes V10-es nyomatékát pedig elektronikusan 1000 Nm-ben korlátozták. Az összkerékhajtású szupersportkocsi 2,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 340 km/óra.
Hirdetés

A külső és a motor mellett az utastér is kapott módosítást. A bőr/Alcantara anyagok mellett a karbonszálas elemek is megtalálhatók, akárcsak az alumínium pedálszett. A középkonzolon az indítógomb piros színt kapott, mellyel a repülőgépek kezelőszerveinek élményét kívánja visszaadni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?