Te mit tettél volna, ha 16 évesen kapsz egy Countach-t?

Teljesen kiakadt, mert Aventador helyett Countach-t kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Képzeld el, hogy 16 évesen kapsz egy Lamborghini Countach-t, és nem örülsz neki. Előfordulhat ez? Velünk biztos nem történt volna meg, ez a lány viszont teljesen kiakadt.


Előre szólunk, ez a videó indulatokat válthat ki, teljesen jogosan. Egy olyan világban játszódik, ami sokunktól elég messze áll, hiszen az átlagosnál tehetősebbeknél kicsit máshogy zajlik a karácsony, vagy a szülinapozás. Megható ajándékok helyett az a legfontosabb a gyermekek szemében, hogy minél drágább legyen. Ez a 16 éves lány például egy Lamborghini Aventadort kért születésnapjára, fehérben, fekete belsővel és minden barátjának elhíresztelte, hogy ő már azzal fog iskolába jönni a téli szünet után. Hát, nem így lesz, de ahogy reagál arra, amit helyette kapott, az bicskanyitogató. Pedig ezzel mindenkinél menőbb lehetne, az Aventador ehhez képest játékautó.
Hirdetés

Apuci kicsit megviccelte kicsi lányát, ami itt azt jelenti, hogy a vadonatúj autó helyett egy használtat kapott - hogy tényleg megvette-e, vagy csak bérelte, nem tudni, a videó végén az apuka csak annyit mondd, hogy akkor ő majd megtartja, szóval lehet, hogy valóban megvette. A '80-a as évek ikonja, de minden idők egyik ékköve áll a felhajtón, egy Vörös Countach. A kislány teljesen kiakad, amikor meglátja és mérgében olyanokat mondd, hogy inkább a nagynénjéhez költözik, ott jobban szeretik ennél. Vélhetően ott megkapta volna az Aventadort, pedig még jogosítványa sincs. A hisztiben olyanok hangoznak el, hogy ő ezzel nem fog iskolába járni, mert mindenki kiröhögi. Hát, olyan iskolába se járnánk túlzottan szívesen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.01.13. at 14:31
    Permalink

    Azért kiváncsi lettem volna az apja vigyorára ha a tip top feszestestű 20 éves felesége helyett egy 60 éves nagymama áll mellette az oltárnál… Nyilván nem szar kocsi , de azért ez erősen nem egy ostoba 16 éves amcsi kislány kezébe való , tekintve hogy ebben még kipörgésgátló sincs és manuális váltós… Nem mint , ha az Aventador annyira jó választás lenne neki. Amerikában teljesen máshogy vannak a számok tekintve hogy pár államban az adódból levonhatod az autód árát!!! És egyébként is csak 5% áfa terheli az amúgy nettó áron is olcsóbb autót mint amennyibe az euban kerül… Kb 50 millió körül megúszta volna az aventadort kint és még az adóból is leírhatod ,nálunk meg kb 100 lenne és nem hogy nem írhatod le az adódból ,de még a nav is kijön kérdezősködni . Inkább ez a bicskanyitogató és nem annyira a csaj reakciója , elvégre ők teljesen más pénzekkel játszadoznak .

  • 2018.01.13. at 17:11
    Permalink

    Erről a történetről a “Mary had a little lamb”(magyarul: “Hol jártál, báránykám?”) c. dalocska jut eszembe. Ez itt most új értelmet nyer: “Jasmine got a little Lambo” 🙂 /Szerintem erre utalnak a videó elején is./

  • 2018.01.13. at 18:13
    Permalink

    Persze hogy nem kell az ajándék mivel az egy FAKE Lambo. És ezt a lány tudta mivel van szeme !
    Megjegyezném, hogy azért lehetne a cikk írója szemfülesebb hiszen ez nem a http://www.burda.hu 🙂

    A Lamborghini Countach 25th anniversary beltere a következő képp néz ki”

    LOLhttp://www.allsportauto.com/photoautre4/lamborghini/countach/lamborghini_countach_25a_02_m.jpg

    Üdv: Strahowsky.Á

  • 2018.01.13. at 20:54
    Permalink

    Ott kezdődik hogy nem adsz countache-t egy ilyen csirkének.

    Legalább picit elgondolkodhatna a fószer hogy mi az amit a célszemély örömmel fogad. A kiscsaj azt se tudja mi ez. Amúgy meg lehet hogy egy metálrószaszín Corollától elalélt volna…

    Egyébbként annyira szürreális az egész hogy szerintem fake…

Vélemény, hozzászólás?