Ütős az új Duster beltere

Tényleg egészen máshogy fest az új Duster műszerfala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak lebukott idő előtt a Dacia új sikermodelljének műszerfala. A Duster valóban egészen máshogy fog kinézni bent, klassz formákkal játszottak, és nagy infotainment is lesz, de azért van régi ismerős is.


Pár napja már ismerjük az új Dacia Dustert, ám a Frankfurti Autószalonig a belsejét nem akarták megmutatni. Egy, a Dacia dizájn-központjában tartott zártkörű rendezvényen azonban néhány újságíró már láthatta, és persze le is fotózták. Az új Dacia Duster műszerfalán régi és egészen új megoldásokat is ötvöztek, vannak itt ötletek más gyártóktól is, mint például a Suzuki Vitarától másolt három kerek beömlő a kijelző fölött. Ha már kijelző, kétfélét is láthatunk, az egyik a már ismert, de van egy újabb, nagyobb, üveglappal fedett, navigációt is futtató rendszer, ami vélhetően a csúcskivitel sajátja lesz.
Hirdetés

A szellőzés panelje letisztult és rímel a légbeömlőkre, egyszerű és elegáns megoldás, alatta pedig kellő méretű tárolórekeszt is láthatunk. A műszeregység egészen egyszerűnek tűnik, a kormányt pedig a márka frissített modelljeiből ismerhetjük. Kulcs nélküli nyitás-indítási rendszerre utal az egyik fotón hiányzó kulcslyuk, ám ugyanott észrevehetünk egy régi ismerőst, méghozzá a rádió ezeréves Renault-féle távirányítóját. A Duster dizájnja külsőre talán nem változott akkorát, amekkorát vártunk volna, de ahol a legtöbb időt töltjük, az mindenképp kellemesebbnek ígérkezik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:04
    Permalink

    Dettó. A legjobb audióvezérlő, amit valaha próbáltam. Ami bevált, azon minek változtatni? Miután ezt a vezérlőt kipróbáltam, utána gyakorlatilag minden egyéb megoldás körülményesnek, nehézkesnek tűnt. Legalább van még olyan dolog, amit a divat nem cseszett el… 😀

  • 2017.10.27. at 15:04
    Permalink

    Azért derült ki idő előtt, mert pixelarcú embereket engedtek be a bemutatóra 🙂

    Komolyra fordítva: gagyi marketinges bullshit. “Kiderült”, “lefotózták”..

    Ott áll a hátérben stativon a kamera, gondolom a telefont sem rakatták ki velük. Az eredeti képeket vizsgálva EXIF-ből meg lehetne nézni, milyen géppel készültek a képek (többség lusta/nem ért hozzá/soha nem hallott róla). Ha valami profi vázzal, akkor azonnal borul a sajtóanyag, alig lehetett feltűnő a dolog ahogy ott rohangászik valaki kezében egy DSLR.

  • 2017.10.27. at 15:04
    Permalink

    Nincs azzal a rádió vezérlővel semmi baj. Aki használta az tudja, hogy jól kézreesik és szerintem sokkal jobban használható mint a kormányon a tengernyi gomb.

Vélemény, hozzászólás?