Plusz lóerőket kap a Porsche Cayman és Boxster modellpár

Tovább erősítette a TechArt a 718-as Porschékat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A napokban már elhintett némi információt a TechArt arról, hogy mivel készülnek az idei Genfi Autószalonra, már meg is mutatta őket.


Alapesetben sem kell szégyenkezniük teljesítményük miatt a Porsche 718 Cayman S és Boxster S modelleknek. A 2,5 literes blokk 350 lóerőt és 420 Nm forgatónyomatékot tud, amelyre a TechArt most rátett egy lapáttal. A végeredmény 400 LE és 480 Nm lett. A 0-100 km/órás gyorsulás 0,3 másodperccel rövidült, ezt a sprintet 3,9 másodperc alatt teljesíthetjük. A 0-200 km/h a korábbi 14,7 másodpercről 14,2-re csökkent. A motor izmosítása mellett mélyebb hangzást is kaptak, amelyről egy titán kipufogórendszer gondoskodik.
Hirdetés

A légbeömlőket, a lökhárító alsó részét, a hátsó diffúzort és kipufogóvéget szénszálas elemek díszítik, ezen kívül egy fix hátsó spoilert is kaptak. A hasmagasságot 30 mm-rel csökkentették, a felniket pedig 21 colos Formula IV-re cserélték, amelyek jól illeszkednek az egyedi színekhez. A belsőt karbonszálas elemek, lakkozott felületek, speciális kárpitozás és egyedi díszítővarrások teszik egyedivé. A jövő héten nyíló Genfi Autószalonon mindezt a valóságban is megcsodálhatják a látogatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?