A Pogea Ferrarija mögött a Pista is elbújhat

Tovább fűszerezték a Ferrari 488 GTB-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Pogea Racing nem aprózta el a munkát, igen komoly teljesítménytöbbletet pakolt a Ferrari 488 GTB-be. Mutatjuk, hogy mit nyújt a 11 milliós tuningcsomag.


Nemrégiben jelent meg a Ferrari minden eddiginél erősebb 488-as modellje, a Pista, amely 720 lóerőt és 770 Nm-t teljesít. Ez több mint elég, azonban a Pogea Racing mérnökei úgy gondolták, hogy van még némi tartalék a 488 GTB blokkjában. Az FPlus Corsa csomaggal nem kevesebb, mint 820 lóerőt és 900 Nm-t szabadít az aszfaltra. Az információk szerint a 0- 100 km/órás sprintet 2,8 másodperc alatt teljesíti az olasz paripa, míg végsebessége 345 km/h.
Hirdetés

Nem csak a motorháztető alatt végeztek módosításokat. Méretes, 21 colos felni került a 488 alá és karbonszálas elemekből sincs hiány. Ezeknek köszönhetően 42 kg-ot fogyott, ami nem tekinthető komoly tömegnek, összességében minden bizonnyal ez is számít. Ezen módosításokért átszámítva közel 11 millió forintot kér a Pogea. Nem olcsó, de minden bizonnyal hamar elfogy majd a 20 darabos limitált készlet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?