Brabus tuningot kapott a Mercedes-Benz X-osztály

Tovább morcosította a Brabus az X-osztályt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A limuzinok, kombik és SUV-ok után a Mercedes pick up-ja sem maradhatott ki a német tuningcég csomagját illetően. Mutatjuk, hogy mit faragtak az X-osztályból.


A személyautók mellett a haszonjárművek világában is otthonosan mozog a Mercedes-Benz, a pick up szegmensre viszont egészen a tavalyi évig nem helyeztek fókuszt. Az X-osztály debütálása után nem sokkal a német tuningcégek is elkezdték tervezni a saját csomagjaikat a modellhez, ezúttal a Brabus mutatta meg, hogy mit tudnak kihozni egy platós Merciből. Általában komoly teljesítménynövekedést eszközölnek a mérnökök, a 250 d modellnél ugyanakkor csak 20 lóerővel és 60 Nm-rel tornázták feljebb az értékeket. Ezzel 204 lóerő és 510 Nm áll rendelkezésre, azonban a 0-100 km/órás gyorsulás még így is 11,5 másodpercig tart.
Hirdetés

Természetesen nem csak a motortérben történtek változtatások. A külsőt illetően választhatunk tetőre helyezett LED lámpát, kartervédőt, négylövetű kipufogót vagy akár 20 colos felniket is. A beltérben Alcantara borítások, valamint alumínium és bőr berakások illetve rozsdamentes acél pedálok is megtalálhatóak. A csomag illetve azok elemeinek árát egyelőre nem közölte a cég.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?