Kínában terjeszkedik az Aston Martin!

Új designstúdiót nyit az Aston Martin Kínában!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ázsiában nyitja meg első Anglián kívül tervezőirodáját az Aston Martin.

Az Aston Martin a világ egyik vezető tervezői és innovációs oktatását biztosító egyetemével, a kínai Tongji Universityvel lépett partnerségre, és velük karöltve, Sanghajban nyitja meg első Nagy-Britannián kívüli designstúdióját.
Az ázsiai nyitás oka az, hogy a kínai piac kulcsfontosságúvá vált az Aston Martin számára, így elengedhetetlen, hogy megismerjék és megértsék a kínai trendeket – igényeket. Éppen ezért a koprodukció első projektje az autó belső enteriőrjének kialakítása lesz a kínai piaci igényekhez szabva a sportkocsikban, valamint a cég első SUV-jában, ami 2019-ben fog debütálni.
Hirdetés

Az új projektet „Aston Martin Lagonda Creative Lab – NICE 2035” névre keresztelték, és már a tervezőiroda megnyitójára is sor került. Ráadásul az együttműködés komolyságát bizonyítandó, az Aston Martin alelnöke, egyben kreatív igazgatója Marek Reichmann a Tongji Egyetem vendégprofesszorává vált.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?