Terepre megy a Skoda Rapid

Új és masszívabb köntöst kap a Skoda Rapid Spaceback

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

ScoutLine néven jön a Skoda Rapid terepre tervezett kivitele, amely egyelőre nem kap négykerékhajtást.


Az új modellváltozat mindössze csak egy vizuális megkülönböztetés lesz a szokásos Spacebackhez képest, mivel nemhogy összkerékhajtást, de még megemelt hasmagasságot sem fog kapni az autó. Az optikai csomag magába foglalja a fekete, műanyag kerékjárati íveket és küszöböket továbbá a részben matt első és hátsó lökhárítókat, melyek ezüst színű díszberakást is kapnak.
Hirdetés

A kamuterepes ötajtóshoz 16 vagy 17 colos felnik közül választhatunk, a tükrök pedig ezüst borítást kapnak. Az autót jellegzetes pisztácia zöld színéről lehet majd felismerni, ugyanakkor elérhető lesz a Rapid Spacebacknél megszokott teljes színpaletta. Motorok tekintetében sem lesz változás, ugyanazok a benzinesek és dízelek érhetők majd el, mint a jelenleg futó Rapidokban. Előbbi közül 90, 110 és 125 lóerősek állnak majd rendelkezésre, utóbbiból pedig 90 és 116 lóerő teljesítményűek közül választhatunk. Mindegyik Euro 6-os, ezen felül pedig regeneratív fékrendszerrel és start/stop elektronikával vannak felszerelve. A Rapid Spaceback ScoutLine értékesítése egyes európai piacokon még ebben a hónapban elkezdődik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?