Több mint diszkrét facelift az M3-nak

Új fényszórókat és M4-tükröt kap az M3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Apró változásokkal folytatja útját az M3. Végül is nem ez a lényeg, hanem az M3 és M4 modelleket felvonultató kisfilm. Na az ütős lett.


Na jó, ezt még csak faceliftnek is túlzás nevezni. 2011-ben mutakozott be a BMW 3-as sorozatának hatodik generációja, aminek M-es divíziója F80 kódnéven látott napvilágot. Az alapmodellek és az M3 is megkapta már a maga faceliftjét, ám most újra hozzányúltak a sportszedánhoz. Hogy még jobban hasonlítson a nemrég ráncfelvarrott M4 kupéhoz, megkapta azok LED-es fényszóróit és tükreit.
Hirdetés
A motortérben ne keressünk változást, ugyanaz a 431 lóerős 3,0 literes biturbós sorhat hajtja, mint eddig. Továbbra is opcionális a Competition Package, ami már 450 lóerős, a 0-100-at pedig 4 másodperc alatt futja meg a maga 7 sebességes duplakuplungos automatájával. A "2018-as" M3 júliusban kerül gyártósorra, az első szerencsés tulajoknak is legalább augusztusig kell várni a kormány mögé üléssel. Azért az új M3 és M4 modelleket bemutató kisfilm eléggé adja, persze csakis HD-ban, teljes képernyőn.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?