Előzetes videón az új Ford Focus

Újabb képkockákat szivárogtatott ki a Ford az új Focusról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő héten, április 10-én mutatkozik be hivatalosan a Ford új kompaktja, amelyről most újabb részleteket láthatunk egy teaser videó formájában.


Nagyjából két hónapja már sikerült lencsevégre kapni Portugáliában az álca nélküli Ford Focust. A német kompakt legújabb generációjáról minden bizonnyal már a gyári fotókat készítették. Akkor csak oldalról sikerült megörökíteni a formát, ezúttal egy új, gyári videóban a lámpatestről, a felniről és a hátsó részről is kaphatunk ízelítőt. Előbbit tekintve eléggé Volvósra sikerült a LED-es menetfény, ugyanis igen erősen emlékeztet a forma Thor kalapácsára.
Hirdetés
A kíváncsiskodóknak nem kell már sokat várni, ugyanis április 10-én ünnepli a modell a világpremiert. A korábbi értesülések szerint az új Focus olcsóbb lesz elődjénél, a megszokott felszereltségeken túl pedig lesz belőle Vignale és egy crossoveres Active változat is. Az új modell értékesítése az év második felében kezdődik.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?