Negyedik felvonás: videón, amit karácsonykor láttak a rendőrök

Újabb lesi-videó a rendőrségtől - ezeket látták karácsony környékén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak a jelöletlen autós ellenőrzést, a látott szabálysértések közszemlére bocsátását is folytatja a rendőrség. Íme legújabb videójuk.


Tavaly december (jegyezzük meg, hatalmas) újítása volt, hogy a rendőrség civil autókból is ellenőrizte az autósokat, rögtön kamerákkal felfegyverkezve, amelyek kettős célt szolgáltak: bizonyító erejűek, másrészt folyamatosan oktatási anyagot is gyártanak, az "így ne közlekedj, mert azon túl, hogy veszélyes, még a rendőr is megcsíphet érte" tanórák számára. Miként arról már beszámoltunk, az idei évben is számíthatunk ilyen ellenőrzésekre, Budapesten és az ország egyéb területein is.
Hirdetés

Miként az a legutóbbi, most közzétett, negyedik Pofátlan(TAN)ítás videóból kiderül, a jard karácsony környékén sem pihent, s azokon a napokon (december 20-án és 21-én) például, amikor a legnagyobb dugók voltak (nem mellesleg balesetek miatt) az autópályáinkon, ők bizony figyelték a leállósávokat és az ott valóban pofátlan módon előreszaladókat, akiknek mutatványát 100 ezer forinttal "díjazták".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?