Ilyennek képzelhetjük az új Renault Koleost

Virtuáltuning: nagyjából ilyen lesz a következő Renault Koleos

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kémfotón már láttuk, tudjuk, hogy jövőre jön, de azt még nem, hogy kínálják-e majd Európában. Nem hivatalos grafikán az új Renault Koleos.


A Kadjar kap egy nagyobb testvért, de az új Koleos több lesz. A gyár ígérete szerint egy a korábbinál jobb minőségű, szebb és divatosabb, már crossovernek kategorizálható középkategóriás szabadidő-autó érkezik. Hogy pontosan hova is, azt még nem tudni, lehetséges, hogy Európában nem forgalmazza a Renault, csak Ázsiában és Ausztráliában. A feltehetőleg akár hét üléssel is rendelhető kocsi mifelénk direkt ellenfele lehetne az azonos műszaki alapokra épülő Nissan X-Trailnek, ugyanezért némileg bezavarna a méretben hasonló Espace eladásaiba is.
Hirdetés


Eddig még csak kémfotón láthattuk, de most itt van néhány előzetes grafika, francia forrásból. Az Automobilist.fr hozta le Cavalino virtuáltuner munkáját, aki az X-Trailt gyúrta át a Kadjar és a Talisman stílusjegyeivel. A végeredmény kellemes látvány és kellően Renault is lett. A Koleos megjelenése még ebben az évben várható, hónapokon belül gyári fotók és további információk is biztosan lesznek róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?