Japán tuning Audi A7-re

Wald International kezelés az Audi A7 Sportback számára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japán Wald International általában Toyotákat és Lexusokat tuningol. Néhanapján egy-egy Mercedes-Benz is becsurran. Audi azonban nagyon ritkán, pedig íme, a példa, hogy mit ki nem hoznak egy Audi A7 Sportback luxusautóból.


A német Audi négyajtós kupéja egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van. A Waldnál ezt másképp gondolták. A 2011-es évjáratú Sportline felszereltségű autót új karosszériába öltöztették, első lökhárítójára szélesebb mosolyt szabtak, légterelőkkel csinosították, vonalai és szpojlerei merészek. A single frame hűtőrács fekete matt fényezést kapott, oldalsó kötényei lopják a távolságot a talajtól, futóművét természetesen jó mélyre ültették. A háromliteres bivalyerős kompresszoros benzinmotor számára a hátsó lökhárítóba épített, így az A7-esnek minden eddiginél dögösebb megjelenést adó, négy új ovális kipufogóvég teszi lehetővé, hogy jobban szuszogjon.
Hirdetés

Hab a tortán egy szett fekete könnyűfém felni. Műszaki adatokat nem árult el a japán tuner (a 3.0 TFSI V6-os motor gyárilag 300 lóerős), de az elkövetkező hónapokban minden bizonnyal egy-egy morzsával majd megajándékozzák a nagyérdeműt - ez a Wald International módszere.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?