10 éves az Autónavigátor.hu, mi adjuk az ajándékokat

Szülinapozás karanténban? Most is a biztonság az első!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hónapban ünnepeljük az Autónavigátor.hu 10 éves születésnapját, tarts velünk, persze csakis távolságtartással!

Idén tavasszal 10 éves az Autónavigátor.hu. Minden eddiginél jobban, eddigi legnagyobb oldalszámú print magazinunkkal is készültünk rá, az idén végül tavaszról őszre került AMTS-en is standunk központi témája lett volna, csak ez a fránya koronavírus mindent vitt magával. Na jó, mindent azért nem, hiszen itt vagyunk mi is, szolgáltatjuk az autós tartalmat és egyre inkább örülünk, hiszen Pest megyén és Budapesten kívül már enyhült a kijárási korlátozás. Temérdek újratervezés volt az idei tavaszban, szokásos nyárigumitesztünket például a kijárási korlátozás előtti utolsó munkanapon tudtuk megvalósítani, persze a Hungaroringen szigorú nyilatkozatot kitöltve arról, hogy nem jártunk fertőzött beteg közelében a megelőző két hétben.
Hirdetés
Miután a távolságtartás még most is kötelező és nem is lehet tömegrendezvényeket tartani, születésnapunkat egy nyereményjátékkal ünnepeljük. Mától kezdve 10 munkanapon keresztül, azaz május 11-től 22-ig Facebook oldalunkon minden nap felteszünk egy-egy nem túl nehéz kérdést (a válaszok kivétel nélkül megtalálhatók hasábjainkon), a választ adók között pedig minden nap egy Autónavigátor nyereménycsomagot sorsolunk, majd a végén a résztvevők között 3 darab 8 órás, Groupama Tanpálya Aktív vezetéstechnikai kurzust is! Játékra fel, mert ennél hasznosabb ajándék autós embernek kevéssé létezik!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?