11 videó az új 7-es BMW-ről

Gyári kisfilmek a vadonatúj 7-es BMW-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már mindent tudunk róla, képeket is láttunk sokat, most pedig összesen 11 videót tekinthetünk meg arról, hogy milyen az autó mozgás közben, valós környezetben.


A gyári fotók és információk után a gyári videók is ellepték az internetet az új 7-es BMW-ről, melyből tizenegy felvételt mi is megmutatunk. Alapvetően a külsőt és a belsőt mutatják be, a vadonatúj technikai részletek és finomságok pedig egyetlen videóban kerülnek bemutatásra. Kiderül hogyan működik az automatikus, vezető nélküli parkolás, hogyan vezérelhető kézmozdulatokkal az iDrive és még sok egyéb érdekesség.
Átfogó bemutató és prezentáció az autóról. Kötelező megnézni!
A külső és annak részletei:
Hirdetés

Külső és belső fények bemutatása:
M Sport csomag dinamikus szemszögből:
M Sport csomag kívülről:
M Sport csomag belülről:
A belső tér és dizájn részletei:
Stúdióban készült felvételek:
Statikus bemutató az autóról:
Dinamikus jelenetek, külső és belső részletek:
Rövid, tömör összefoglaló, amely akár a TV-képernyőkön is visszaköszönhet:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 16:52
    Permalink

    30 perc videó, de az irányjelzőt egyiken sem sikerült megmutatni. Miért titkolják el azt, amely egy autó karakterét határozza meg? Ez most csak egy példa erre. Mert általánosan igaz az, hogy 100 autós tesztből vagy bemutatóból átlagosan 99-ben ezt teljesen érthetetlen módon az újságírók sem teszik meg. Pedig már régen feltalálták a videót, fényképet, milyen egyszerűen meglehetne mutatni az autó irányjelzőjét. De hiába a XXI. századi technika, ha agy nincs hozzá…

Vélemény, hozzászólás?