17 colos érintőképernyőt villantott a Tesla

Gomberdő helyett óriási LCD-t kínál a Tesla Model S

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tesla eddig is széllel szemben vizelt, így akár még a Model S középkonzolját beterítő 17 colos monitor is létjogosultságot nyerhet.


Nemrég megkapta az Év Zöld Autója díjat, most pedig videón mutatja be legújabb őrületét az a Tesla Model S, amely a világ első és ezidáig egyetlen tisztán elektromos meghajtású prémiumszedánja.
Hirdetés
Az éppenséggel lassúnak sem nevezhető villanyverda számunkra, földi halandóknak még sokkal távolibb, mint például a Nissan Leaf, ezzel együtt sem tudunk meglepődni az alábbi videóban látható LCD-parádén. Tessék megnézni, kütyümániásoknak kötelező. Amúgy a lényeg, hogy a Tesla mérnökei egy 17 colos érintőképernyőt biggyesztettek a középkonzol helyére, és kb. minden arról vezérelhető, illetve állítható be. Futómű, klíma, navi, panorámatető, stb. Hogy a kezelése mennyire balesetveszélyes, balesetveszélyesebb lehet-e a "hagyományos" kijelzőkénél és a gomberdőkben bolyongásnál? A Tesla szakemberei szerint nyilván nem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?