2017-ben érkezhet a csúcs luxus BMW

Új zászlóshajó a BMW-nél: 2 év múlva debütálhat a 9-es BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Legkorábban 2017-ben jöhet a piacra a Mercedes-Maybach S osztály kihívójaként a BMW 9-es sorozata.


Nem lehet panasz a BMW hamarosan új generációba lépő 7-es sorozatára, már ami a luxust illeti. A bajor gyártó szerint azonban van még hová fejlődni. Várhatóan idén áprilisban mutatják be legújabb, Vision Future Luxury névre hallgató koncepcióautójukat a bajorok.
Hirdetés
A cég elmondása szerint az új modell hosszútávú kilátásokat biztosít a modern luxusautók területén. Arról még nem született döntés, hogy a koncepció sorozatgyártásba kerül-e. Amennyiben ez megvalósul, akkor az újdonság várhatóan 2017-ben érkezik és 9-es sorozatként fog bekerülni a termékpalettába. Az autó nagyobb lesz, mint a jelenlegi hosszított tengelytávú 7-es, a teljes hossza 5500 mm körül várható. A felszereltség tekintetében jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy lézer fényszórókat és OLED hátsó lámpákat fog kapni. A 9-es sorozat a Mercedes-Maybach S osztály konkurenciája lesz a piacon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:00
    Permalink

    Sok sikert, de kb akkorát fog bukni mint a német versenytársa. De legalább a bajoroknak nem kell olyan sokat dolgozni a bukásért, mert minden ott a polcon a Rollsnál…

Vélemény, hozzászólás?