2020 előtt nem lesz új Nissan GT-R

Évekig kell még várni a következő Nissan GT-R-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a GT-R R35 modell utódja legkorábban 2020-ban érkezhet.


Egy külföldi autós szaklapnak adott interjúban a Nissan ausztráliai ügyvezetője, Richard Emery elmondta: "A cég még csak nem is beszél az új GT-R modellről, nincs napirenden, hogy új modell érkezne belőle a közeljövőben. Nulla esélye van annak, hogy az R36 2018-ban vagy 2019-ben piacra kerüljön. Leghamarabb 2020-ban láthatjuk először."
Hirdetés

A korábbi jelentések alapján azt lehetett sejteni, hogy 2017-ben már érkezik az új modell, most azonban szinte biztosra vehető, hogy az évtized vége előtt nem találkozhatunk vele. A Nissan azt is elárulta, hogy az új modell fejlesztését Japánból áthelyezték Európába és Észak-Amerikába. Az új modell érkezéséig a jelenlegi R35-ös változat némi frissítésen fog átesni, legkorábban 2017-ben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 10:59
  Permalink

  Tisztelt Csalfaromeo!

  Topmodellünk külsejét illetően szinte változatlan formában, az eddig is csodálatos belső értékeit tekintve viszont alaposan átdolgozva, továbbfejlesztve, tűreszelővel tökélyre hangolva fog legördülni porszemmentes gyártósorunkról.

  A legnagyobb Tisztelettel és Alázattal:

  a teljes Nissan-vezérkar nevében: egy szorgalmas és precíz Nissan-hangya 🙂

 • 2017.10.28. at 10:59
  Permalink

  Mélyen tisztelt Nissan-vezérkar: csak óvatosan tessék majd ennek a műalkotásnak a “ráncait felvarrni”. Ha egyáltalán nem nyúlnak hozzá, úgy is jó. Köszönöm:)

Vélemény, hozzászólás?