21 új modell, ami 2021-ben érkezik

Ezzel a 21 új autóval már biztosan találkozhatunk 2021-ben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világjárvány ellenére sem estek vissza a gyártók fejlesztései és a gyártási kapacitás sem jelentősen, így 2021-ben is legalább annyi új modellt mutatnak majd be, mint tavaly, és számos már debütált is megérkezik a piacra.

2021-et kicsit megváltásként várja mindenki, és reménykedünk benne mi is, hogy több okból is jobb év lesz, mint a mögöttünk álló. Az már biztos, hogy a nagyobb rendezvények, mint a Tokiói Autószalon, vagy a CES már csak online formában lesz követhető, vélhetően a többi autószalonnal sem lesz másként, de várjuk ki a végét. Bízunk abban, hogy az év második felében már talán lesz lehetőségünk személyesen is részt venni újra ilyen nagy eseményeken. Az már biztos, hogy a gyártók, ha csak online is, de be fogják mutatni az új, jelentős modelleket, mert 2021-ben is várható nagyon sok premier, amikből most a teljesség igénye nélkül válogattunk ki 21 fontosat, vagy érdekeset, amit már mi is nagyon várunk, és a legtöbbjükkel találkozni is fogunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?