23,47 millió forintról indul a magyar gyártású villanyautó

Itt vannak a Mercedes EQB hivatalos magyarországi árai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-EQ második teljesen elektromos kompakt autója akár hétszemélyes változatban is rendelhető, így állami támogatásra is jogosult - a nagycsaládosok számára.

A kecskeméti gyárban készülő EQB kétféle hajtáslánccal debütál a hazai piacon. A belépő modell az EQB 300 4MATIC, amely 228 lóerővel kecsegtet, felette pedig az EQB 350 4MATIC áll, amely már 292 lóerőt ad. Mindkettőhöz jár az egy évig ingyenes Mercedes me Charge szolgáltatás, tehát az ügyfelek világszerte 600 000 töltőponthoz férnek hozzá, integrált fizetési funkcióval és egyszerű számlázással. Na, de nézzük az árakat! A belépő, ötszemélyes modell 23 470 000 forintról indul, míg a nagyobb teljesítményű változat alapára 24 552 000 forint, de ez szintén az ötszemélyes változatra értendő. A hétszemélyes változatok felárát még nem árulták el. Viszont a piaci bevezetést követően a limitált szériás Edition 1 modellek is megrendelhetők. Ebben a Night csomag és az AMG Line felszereltség keveredik, 20 colos AMG könnyűfém keréktárcsákkal felvértezve. Az Edition 1 utasterében kék színű Cyber Cut díszítéssel ellátott Neva-szürke bőrkárpitozás található, illetve ezüstkróm és kék szegélyű légbeömlők teremtenek egyedi hangulatot. De a palettán megtalálható az Electric Art változat is, amely rozéarany, illetve rézszínű kiegészítőkkel kápráztatja el a tulajdonosokat.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?