300 munkaórával készít óriási modellt a Bentley

Egy teljes asztalt elfoglal a hivatalos Bentley Continental GT modell

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Háromféle méretarányban készít modellautókat a Bentley, amik passzolhatnak a tulajdonos igazi autójához is. A legnagyobb 78 centiméter hosszú és elképesztően részletes.

Sokan vagyunk úgy azzal, hogy szívesen látnánk díszként akár a saját autónkat is a nappali közepén, de erre nagyon kevés szerencsésnek van csak lehetősége. Erre kínál most megoldást a Bentley is, hiszen hasonlóan a Rolls-Royce-hoz, 1:8-as, eszméletlenül aprólékos kivitelezésű modellt kínál ügyfeleinek. A Continental GT kupé alapján készült óriási modell 78 centiméter hosszú, 40 széles és 24,4 magas, vagyis egy átlagos étkezőasztalt teljesen elfoglal. Szédítően pontos illesztési hézagokat láthatunk a kék autón, pedig minden ajtaja nyitható. A megrendelő kiválaszthatja a fényezés és a kárpit színét, de még a szőnyegekét, a tetőkárpitot és a díszberakást is, valamint a féknyergeket is olyan színre fújják, amilyenre óhajtja. Az 1:8-as modell ára 6995 font a brit forgalmazónál, és biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes lesz, mivel a Bentley Design Studio emberei személyesen felügyelik a több mint 1000 darabból álló modell elkészülését, amit 300 munkaóra alatt raknak össze. Akik ennyit nem költenének modellre, azoknak kínál alacsonyabb árú és főként helytakarékosabb 1:43-as és 1:64-es modellekket is a gyártó. Ezek színei viszont nem változtathatóak, legalábbis meghatározott kombinációkat gyártanak csak, persze utólag átalakítani bármelyiket lehetséges, hogy passzoljon az igazihoz.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?