342 szervezetet támogatott idén a Hankook

Kiosztotta adományait a Hankook Magyarország, 3010 abroncs került nonprofit szervezetek autóira

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén 5. éve, hogy a Hankook Magyarország ellátja a lehető legtöbb nonprofit szervezetet gumiabroncsokkal. Évről évre több szervezet pályáz és kap az autóira vadonatúj gumikat.


A Rácalmáson Európa legmodernebb gumigyárát üzemeltető, így több ezer hazai munkahelyet is adó Hankook Magyarország jóvoltából idén 342 nonprofit szervezet kapott autóira vadonatúj abroncsot. Többek között az Országos Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat is köszönetét fejezte ki az éves sajtótájékoztatón. Óriási segítség, amit a Hankook idén már 5. éve tesz a hasonló nonprofit szervezetekért, sokszázezres kiadásoktól mentesíti ezzel őket. Így az egyéb pénzadományokat költhetik akár életmentő felszerelésekre, gyógyszerekre is. A betegekhez, sérültekhez, rászorulókhoz való gyors és biztos eljutásban az új abroncsokkal szerelt autók gondoskodnak.
Hirdetés
Az idei adatok jóval felülmúlták az elmúlt éveket, összesen 3010 darab új abroncs került a szervezetekhez 65 millió forint értékben. Köszönhető ez annak, hogy több közülük már nem az első alkalommal nyert a pályázaton és rengeteg új pályázó is részt vett. Így a mentők, katasztrófavédők és sok más közhasznú szervezet munkáját segíti a Hankook, az abroncsgyártó Magyarországi képviselete pedig jövőre is meghirdeti a pályázatot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?