38 éve ellopták ezt a Corvette-et, most találták meg

Újkorában fújták meg gazdájától ezt a C3-as Corvette-et, most keresik a jogos tulajdonost

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen ijesztő, hogy közel 40 év után derülhet fény egy egyszerű autólopásra. A legfrissebb sztorinak most épp ez az 1981-es Corvette a sztárja.

Először mindig kellemes érzések fogják el az embert, amikor arról olvas, hogy megtaláltak egy ellopott autót. Az esetek nagy százalékában ez nem így történik és a jogos tulajdonos sosem látja vissza járművét, de vannak kivételek. A legfrissebb esetben viszont nem biztos, hogy happy end lesz a vége, ugyanis az autó, amit megtaláltak, 1981-ben tűnt el. A livoniai rendőrségen jelentették be az autót, amit a történet szerint egyszerűen csak otthagyottként emlegetnek, nem tudni a körülményeket. A Corvette valószínűleg zárt helyen állt, mert a michigani időjárás nem ártott neki, jó kondícióban maradt meg. Az autót bevontatták és átvizsgálták, az alvázszámát pedig nem ismert fel semmilyen rendszer.
Hirdetés
Szakértőt hívtak, a másodlagos alvázszám kikeresésével már ellenőrizni tudta az autót, ami a rendszer szerint körözés alatt állt, 1981 óta. 38 évvel ezelőtt lopták el, akkor még új volt, és még most is csupán 11 000 mérföldet mutat az órája. Egyelőre még keresik az eredeti tulajdonost, aki nem biztos, hogy annyira örülni fog a 38 év utáni találkozásnak. Abban az esetben, ha a biztosító fizetett a lopáskárért, akkor a biztosító tulajdonába kerül a Corvette, de a történet egyelőre még csak az elején jár, várjuk ki a végeredményt! 38 év után, pláne egy Corvette, még értékesebb is lehet, mint újkorában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?