400 lóra húzták a Focus RS-t

A Mountune újabb szettjétől 400 lóerős lesz a Focus RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brit Mountune szoros kapcsolatban áll a Forddal, így lehetett, hogy elsőként adtak ki tuningcsomagot az új Focus RS-hez. Az újabb szett már 400 lóerőt hoz ki a 2,3-as EcoBoostból.


A Mountune első körben nyúlhatott a Focus RS-hez, a brit tuningműhely első körben 375 lovat hozott ki néhány apróbb átalakítással a 2,3-as EcoBoostból. Most újabb csomagot dobtak piacra az RS-hez, ezt viszont már nem támogatja a Ford gyári garanciája. A Mountune M400 csomagja 400 lóerőre és 560 Nm nyomatékra feszíti a négyhengeres turbós motort, mindezt néhány apróbb megoldással, amik a lélegeztetőrendszert és a motorvezérlőt érintik.
Hirdetés

Nagyteljesítményű befecskendezőket, lefújószelepet kap, valamint 3 colos kipufogóleömlőt 200 cellás katalizátorral és egy új végdobbal, programozható végszeleppel. Variálnak a motorvezérlővel is, amihez egy kis kézi eszközt kap a tulajdonos, amin háromféle előre programozott új menetmódból választhat. A Mountune M400 kittje több mint 1,2 millió forintba kerül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?