470 lovasra húzták fel az Audi TT RS-t

ABT tuning a legerősebb Audi TT-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volkswagen-csoport termékeit tuningoló ABT műhely izmosító kúrát tartott az Audi TT RS számára. A 340 lóerős győri izomautó a beavatkozást követően immár 470 lóerős.


A 4,2 méter hosszú kupé és kabrió változatban is elérhető Audi TT sportkocsit saját készítésű töltőlevegő-hűtővel és ABT turbóval szerelték fel, így nem csoda, hogy a forgatónyomaték 450 newtonméterről 630 newtonméterre nőtt. Minden adata javult a TT-nek, nulláról 100 kilométer/órás sebességre 3,9 másodperc alatt gyorsul fel, csúcssebessége 285 kilométer/óra az izmosítókúrát követően.
Hirdetés

A kocsi úton tartásában méretes hátsó szárny segédkezik, az eleve ültetett Audi TT RS-t további 30 milliméterrel engedték közelebb az aszfalthoz. A szebb hangról és a nem tékozló fogyasztásról az ABT rozsdamentes acélból készült kipufogórendszere gondoskodik középső és hátsó tompítóval. A bajor tuningműhely szakemberei a fékeket is megnövelték, a TT RS-hez 19 és 20 hüvelykes könnyített felnikészletet ajánl az ABT.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?