6,2 méteres családi autó a Renault-tól

Piacra dobta legújabb lakóautóját a Karmann Mobil

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Dexter Go 620 elnevezésű modellel nyitja meg a 2014-es lakóautó-szezont a Karmann Mobil. A korábban bemutatott, a piacon sikerrel futó ultra kompakt méretű Dexter 560-nak így megérkezett nagyobbik testvére is.


A Renault Master kisteherautó alapjaira épített lakóautó mindenből egy kicsit többet ad, mint az öccse: nagyobb fekvőhelyet kínál (ennek mérete 193x136 centiméter), a zuhanyzóban is könnyebben meg lehet fordulni, de az utastérben és a vezetőfülkében is nagyobb a mozgástér. Felárért egy ötödik utazónak is biztonsági övvel ellátott ülőhelyet biztosít a Karmann Mobil.
A hátsó ajtóra akár két biciklit is fel lehet erősíteni, de más nagyobb csomag is felszíjazható. Figyelemre méltó extrák az oldalsó, nyitható ablakok, a kilencvenliteres hűtőszekrény, a kétszer 100 Ah kapacitással bíró pótakkumulátor. Téli használatra a szennyvíz-tartály melegíthető és megfelelően szigetelt.
Hirdetés

A Dexter Go 620 lakóautót alaphelyzetben 125 lóerős dízelmotor hajtja, de felárért 140 lóerős erőforrással is rendelhető. A 6,2 méter hosszú Dexter Go ára Németországban 39 ezer 990 eurótól (11,99 millió forinttól) indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?