650 lóerő? Smafu! Ami üt, az a dekor

Mercedes-Benz C63 AMG Mcchip-dkr tuninggal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly tuningot kapott az alapból sem gyenge C63 AMG, de nem is a 650 LE és a 750 Nm, hanem a dekor a legütősebb.


Nemrég számoltunk be arról, hogy gyárilag is van rá mód, hogy még gyorsabb legyen az alapból sem gyenge, 457 lóerős Mercedes C63 AMG szedán, de a független tuningmesterek persze mindig magasabbra emelik a nem létező lécet. Így tett a Mcchip-dkr műhely is - a német műhely (a vezérlés módosítása és sportkipufogó mellett) kompresszoros ráadást kínál négy lépcsőben a 6,2 literes, szívó V8-ashoz, s a legbrutálisabb verzió már kerek 650 lóerőt és 750 Nm-es nyomatékot küld a hátsó tengelyre.
Hirdetés

A jelentősen növelt teljesítményhez keményebb futómű, 20 colos, festett kerék is dukál. A végsebesség 320 km/h is lehet. A kúra ára 1100-tól 26 000 euróig (7,5 M Ft) terjed attól függően, mit/mennyit szeretne a kedves ügyfél, aki a képeken láthatóhoz hasonló spéci dizájnnal/fóliával hívhatja fel magára még azoknak is a figyelmét, akiket nem hat meg a nyilván szenzációs, ordító-bugyborékoló kompresszoros V8-hang.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?